Projecten
Remkes beeld & geluid wordt regelmatig betrokken bij verschillende projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben we in combinatie met Bowers & Wilkins gezorgd voor de realisatie van audio-oplossingen bij onder andere domein Oogenlust in Eersel en, in samenwerking met Senna Interieurs, in het met een Michelinster bekroonde restaurant Wiesen in Eindhoven. 

Daarnaast zijn we betrokken bij projecten in woningen waar wij gedurende de verschillende fases van de bouw aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de juiste voorbereidingen getroffen worden. Ook kunnen wij u adviseren welke apparatuur het meest geschikt is voor uw ruimte(s). 
Heeft u plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Bij Remkes beeld & geluid kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw situatie door te nemen. Ook kunnen wij bij u op locatie langskomen voor advies op audio- en visueel gebied.

Als u vragen heeft of een afspraak zou willen maken kunt u ons telefonisch bereiken via 040-2233790 of per mail via info@remkesbeeldengeluid.nl

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal projecten waar Remkes beeld & geluid bij betrokken is. 
Remkes beeld & geluid heeft, in samenwerking met Margry | Arts Architecten, gezorgd voor de realisatie van alle audio- en visuele oplossingen in deze woning. 

De woning is voorzien van fraai weggewerkte inbouw-luidsprekers verdeeld over alle ruimtes, deze zijn eenvoudig te bedienen met een tablet of smartphone. Ook hebben wij verschillende televisieschermen geplaatst.

Alle bekabeling en apparatuur is weggewerkt en komt samen op een centraal punt in de woning. 

Project woning
Restaurant Wiesen
Domein Oogenlust 
Domein Oogenlust, gevestigd in Eersel, creĆ«ert sfeer die bij ieder event past. Van bruiloft tot productpresentatie. 

Voor de nieuwe locatie van domein Oogenlust hebben wij, in samenwerking met Bowers & Wilkins, gezorgd voor de muzikale geluidsoplossing. Er is hier gebruik gemaakt van diverse soorten inbouw- en buitenluidsprekers verdeeld over het gehele terrein. Domein Oogenlust
Margry | Arts Architecten