Reportages
Remkes beeld & geluid
Wie zijn wij
Sinds september 2002 zijn wij gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven, waar wij op een overzichtelijke manier onze producten aan u presenteren. Zo kunt u niet alleen een product aan de voorzijde bekijken, maar ook eens een blik werpen op de achterkant. In onze winkel kunt u in de praktijk ervaren hoe een domotica systeem kan werken of hoe inbouw- of stucspeakers geïnstalleerd kunnen worden én klinken! De laatste nieuwe trends hebben wij in onze zaak geïntegreerd. 

Onder het genot van een kopje koffie kunt u in één van onze studio’s (surround en hifi studio)  luisteren en kijken naar de diverse audio en video apparatuur die wij in ons assortiment hebben. 

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Remkes beeld & geluid kijkt graag samen met u in een vroegtijdig stadium naar de tekeningen en de bijbehorende mogelijkheden om audio- en videoapparatuur te plaatsen, zodat de juiste voorbereidingen getroffen kunnen worden. 

Voor meer informatie over de projecten waarbij Remkes beeld & geluid betrokken is verwijzen wij u graag naar onze projecten