Mogen wij ons even voorstellen?

Remkes beeld & geluid

Uw specialist op het gebied van audio en video!

Graag heten wij u van harte welkom in onze showroom in Nuenen. U kunt zich in onze inspirerende winkel in alle rust persoonlijk laten voorlichten over de diverse mogelijkheden die er zijn op het gebied van beeld & geluid. Bij ons kunt u onder andere terecht voor uw audio- en videoapparatuur, hoofdtelefoon, luidspeakers en al uw accessoires. Voor elk budget een passende oplossing.

Een begrip

Al meer dan 30 jaar een begrip!

Al 30 jaar werkzaam in de branche en van september 2002 tot januari 2020 was Remkes beeld & geluid gevestigd aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven. Vanaf januari 2020 zijn wij gevestigd op Spegelt 64 in Nuenen. Al meer dan 17 jaar presenteren wij onze producten op een overzichtelijke manier en geven wij persoonlijk advies over beeld en geluid. Dat is onze passie!

Zo kunt u niet alleen een product aan de voorzijde bekijken, maar ook eens een blik werpen op de achterkant. In onze winkel kunt u in de praktijk ervaren hoe een besturingssysteem kan werken of hoe inbouw- of stucspeakers geïnstalleerd kunnen worden én klinken!

Wij hebben steeds de laatste nieuwe trends in onze zaak geïntegreerd.

Kijken & luisteren

Onder het genot van een kopje koffie

…kunt u in onze woonkamer luisteren en kijken naar de diverse audio en video apparatuur die wij in ons assortiment hebben.

Projecten

Verbouwing voor de boeg?

Heeft u privé of zakelijk plannen om te gaan verbouwen?

Remkes beeld & geluid kijkt graag samen met u in een vroegtijdig stadium naar de tekeningen en de bijbehorende mogelijkheden om audio- en videoapparatuur te installeren, zodat de juiste voorbereidingen op het juiste moment getroffen kunnen worden.

Voor meer informatie over de projecten waarbij Remkes beeld & geluid betrokken is verwijzen wij u graag naar onze projecten pagina.

Smart Home

Ook voor uw besturingsoplossingen

Zo automatiseren wij onder meer de bediening van uw audio- en video apparatuur op afstand.

Maar ook het bekijken IP beveiligingscamera’s, het openen of sluiten van gordijnen of het bedienen van uw verlichting zijn voorbeelden van toepassingen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor een demonstratie van de mogelijkheden die besturingssystemen bieden!

Wij zijn Remkes

Robert Remkes

Eigenaar

30 jaar geleden met passie voor muziek begonnen in deze branche! Ik wist dat ik de winkel anders wilde neer zetten dan alle andere. Advies op maat, geen standaard “gebakje” maar echt op de persoon, rekening houdend met alle factoren.

Marco Mertens

Verkoop support & installatie

Persoonlijk en klantgericht maatwerk met grote passie voor audio en video oplossingen. Alles behalve “dozen schuiven” dus!

Mees Reenalda

Verkoop, support & installatie

Geluid is meer dan twee luidsprekers in een woonkamer, geluid gaat om beleving. Vaak wordt enkel in producten gedacht, maar ik ga graag samen met u kijken in welke vorm muziek voor u het beste tot zijn recht komt!

De merken die we voeren

Onze laatste nieuwe producten online

Menu