Vigor – Restaurant Vught

The Story

Chapter No.1: The Past

Lars Albers (Patron-Cuisinier) en Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben hun kennis en ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Met succes hebben zij meerdere zaken ondersteund tijdens de opstart, zowel afzonderlijk als met elkaar. Hun paden kruisten zich de afgelopen jaren onder andere bij Noble* en FG**. Hier is een succesvolle samenwerking, en later ook een hechte vriendschap geboren

Chapter No.2: The Present

Uit die gebundelde krachten is Vigor ontstaan. Lars en Randy delen de visie dat uitstekende service net zo belangrijk is als een ijzersterke keuken. De centrale bar vormt daarom het hart van de zaak. Van entree tot dessert staat de gast in contact met het team. Bij Vigor geniet je in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details.

Chapter No.3: The Future

Jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse gastronomie heeft ons klaargestoomd om te doen wat we écht willen: samen een complete beleving neerzetten voor onze gasten. Met intrigerende gerechten en gastvrijheid die je raakt. Recht in het hart.

En vanuit het hart van Vigor bundelen we letterlijk onze krachten in de vorm van een centrale bar, die tegelijkertijd óók de open keuken is. We zijn er klaar voor om nieuwe herinneringen te maken.

www.restaurantvigor.nl

Remkes beeld & geluid

Ook wij hebben onze bijdrage mogen leveren aan dit fantastische restaurant. Verdeeld over alle ruimtes zijn luidsprekers in- en opgebouwd. Deze zijn verdeeld in verschillende zones waardoor onafhankelijk van elkaar volumes en bronnen ingesteld kunnen worden. Door de plaatsing van voldoende luidsprekers is het geluid optimaal verdeeld en gespreid waardoor de muziek overal op het juiste niveau speelt zonder dat het voor de gasten op bepaalde posities storend wordt.

Villa Brabant
Menu