UITNODIGING SONOS EVENT
10 en 11 februari
Het Ambacht en Remkes beeld & geluid

Remkes beeld & geluid en Het Ambacht

Ter ere van de nieuwe SONOS AMP organiseert Remkes beeld & geluid samen met het Het Ambacht Openhaarden en Kachels een exclusief SONOS evenement, waarbij we aandacht besteden aan onze unieke samenwerking en de mogelijkheden van SONOS in uw woning!

De nieuwe AMP is nog niet leverbaar maar wij hebben een aantal exemplaren voor demonstratie doeleinden beschikbaar, ook zal er iemand van SONOS aanwezig zijn om u meer te vertellen over de veelzijdige mogelijkheden van het systeem. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van audio, video, openhaarden en kachels? Kom dan vooral langs op zondag 10 (tussen 12:00 en 18:00) of maandag 11 februari (vanaf 18:00)

Remkes beeld & geluid

Van streaming audio tot complete “Home Cinema”, Remkes beeld & geluid biedt totaaloplossingen voor iedereen. We worden veel betrokken bij verschillende projecten voor zowel particulieren als bedrijven, waar wij gedurende de verschillende fases van de bouw aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de juiste voorbereidingen getroffen worden. Ook kunnen wij u adviseren welke apparatuur het meest geschikt is voor uw ruimte(s).

Heeft u plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Bij Remkes beeld & geluid kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken om uw situatie door te nemen. Ook kunnen wij bij u op locatie langskomen voor advies op audio- en videogebied.

Remkes beeld & geluid:
Aalsterweg 108, 5615 CJ Eindhoven
www.remkesbeeldengeluid.nl
info@remkesbeeldengeluid.nl
040 22 33 790

Het Ambacht Openhaarden en Kachels

Het Ambacht is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van Gashaarden, Houthaarden en rookkanalen. Tevens is maatwerk voor alle gas en houthaarden 1 van onze specialiteiten.

Onze kwaliteitshaarden worden geplaatst louter door onze eigen mensen, en onze interieur adviseur kan u assisteren met het indelen van de ruimtes en samen met u op zoek gaan naar de ideale positie van uw haard zodat u straks optimaal kunt genieten van het prachtige vlammenspel.

Het Ambacht Openhaarden en Kachels:
De Ketting 18, 5261 LJ Vught
www.hetambacht.eu
info@hetambacht.nl
073 65 60 474

SONOS

Al jouw favoriete muziek

Stream vanuit meer dan 50 muziekservices en beheer eenvoudig al je favorieten in de Sonos-app.

Geweldig klinkende speakers

Vul je huis met een rijke, kristalheldere sound voor muziek, tv, films, videogames, podcasts, luisterboeken, radio en meer.

Voor elke kamer en alle kamers

Zet een film op in de woonkamer, een podcast in de keuken en muziek in de studeerkamer. Of speel hetzelfde af door je hele huis.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins-luidsprekers zijn ontworpen om geluid zo natuurlijk mogelijk weer te geven. Ongeacht of u kiest voor een HiFi, home theater of custom installatie, de audioprestaties van elke Bowers & Wilkins luidspreker zijn ongeëvenaard.

In het uitgebreide luidsprekerprogramma van Bowers & Wilkins vindt u hoogwaardige producten, ongeacht uw budget of voorkeur voor stijl.

Locatie:

Het Ambacht Openhaarden en Kachels
De Ketting 18, Vught

Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd!